Du er her:   Rustad skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Sjøskogen skole

Sjøskogen skole

Sjøskogen skole Foto: Tone Vik

Adresse: Vinterbromyra 4, 1407 Vinterbro
sjoskogen.skole@as.kommune.no
Rektor: Cathrine von Porat

SFO - Lillefryd
Telefonnummer:
64 97 42 83 / 84
E-post: assistent.sjoskogen@as.kommune.no

SFO leder : Mustafa Kroop Mustafa.Kroop@as.kommune.no

Om Sjøskogen skole

Sjøskogen skole er en offentlig barneskole som ligger ved Vinterbro i Ås kommune. Den første delen av skolen som er klasserommene, sto ferdig i 2003, mens den andre delen med kontorer og gymsal var ferdig bygget i 2004.

Elevtallet ved Sjøskogen skole var i starten rundt 125, men er nærmere 250 elever nå.

Skolestart

Innmelding av nye elever til 1. trinn skoleåret 2019-2020

Barn som er født i 2013 vil i slutten av oktober/ begynnelsen av november få tilsendt brev fra den skolen barnet skal begynne på.
sjøskogen

Velkommen til skolestart 2018/2019

Vi ønsker alle elever og foresatte velkommen til et nytt skoleår på Sjøskogen skole! Første skoledag er torsdag 16. august. 1.trinn starter kl 09.30. Elever...