Du er her:   Rustad skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Kroer skole

Kroer skole

Kroer skole Foto: Ivar Ola Opheim

Adresse: Vollholen 39, 1435 Ås
kroer.skole@as.kommune.no
Rektor: Dag Rune Sæthre

Telefon direkte: 64 96 28 02
Telefon SFO: 64 96 28 10
kroer.sfo@as.kommune.no

Om Kroer skole

Kroer skole er en barneskole med 108 elever og 23 ansatte. Vi har en klasse per trinn, men slår sammen klasser i flere fag. Vi jobber i team på småtrinn og mellomtrinn og vektlegger helhet og sammenheng i undervisningen.

Skolen ligger vakkert til i Kroerbygda omkranset med store fine uteområder og fine forhold for læring i naturen. Jeg kan, jeg duger kjennetegner Kroer skole og SFO. ”Jeg kan” er et verktøy for vurdering og tilpasset opplæring, og gjennom elevsamtalen får elevene jevnlige tilbakemeldinger om sin faglige og sosiale utvikling. Vi er opptatt av å skape et trygt miljø hvor læring står i fokus.

Skolestart

Registrering av nye skoleelever i Ås kommune 1. trinn skoleåret 2018-2019

Barn som er født i 2012 vil i løpet av uke 44 og 45 få tilsendt brev fra nærskolen til barnet etter folkeregistrert adresse.
Beintøft premieutdeling

Bli med på Beintøft: Sykle – og gå til skolen- kampanje for 1.- 7. trinn

4. – 29. september arrangeres Beintøft; den nasjonale sykle- og gå til skolen- kampanjen for barneskolen.
godt skolemiljø

Nytt regelverk for godt skolemiljø

Elevene i Ås skal ha et godt og trygt psykososialt skolemiljø Alle elever har rett til et trygt og godt psykososialt skolemiljø, som fremmer helse, trivsel o...