Du er her:   Rustad skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Kroer skole

Kroer skole

Kroer skole Foto: Ivar Ola Opheim

Vollholen 39, 1435 Ås
kroer.skole@as.kommune.no
Rektor Annvor Hetlelid Sandvig
Telefon direkte: 64 96 28 01

Telefon direkte: 64 96 28 02
Telefon SFO: 64 96 28 10
kroer.sfo@as.kommune.no

Om Kroer skole

Kroer skole er en barneskole med 108 elever og 23 ansatte. Vi har en klasse per trinn, men slår sammen klasser i flere fag. Vi jobber i team på småtrinn og mellomtrinn og vektlegger helhet og sammenheng i undervisningen.

Skolen ligger vakkert til i Kroerbygda omkranset med store fine uteområder og fine forhold for læring i naturen. Jeg kan, jeg duger kjennetegner Kroer skole og SFO. ”Jeg kan” er et verktøy for vurdering og tilpasset opplæring, og gjennom elevsamtalen får elevene jevnlige tilbakemeldinger om sin faglige og sosiale utvikling. Vi er opptatt av å skape et trygt miljø hvor læring står i fokus.

Rammeplan for skolefritidsordningen i Ås

Med bakgrunn i prosjektet «Kvalitetsutvikling i skolefritidsordningen i Ås», har Ås kommune utarbeidet en felles kommunal rammeplan for skolefritidsordningen. P...
Kommunevåpen forside dyp rød

Åpningstid i SFO Kroer

Åpningstiden for Kroer SFO blir fra og med 01.08.2015 kl. 07.15 - 16.45.
Kommunevåpen forside dyp rød

Vår visjon