icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png

Våre tjenester

Siste nytt

Stein-blomst

Ønsker du å delta på et nyttig og gøyalt mestringskurs?

Mestringskurset tankevirus

Frisklivssentralen arrangerer kurset "Tankevirus". Dette er et helt nytt mestringskurs som vant Helseprisen 2016. Kurset er utviklet av norske psykologer og forskere, og presenterer negative tanker som ulike tankevirus som kan behandles med psykologiske vitaminer.
tegnedisk

Velkommen til Åpen dag tirsdag 5. februar fra 12.00-15.00

Ønsker du å få et lite inntrykk av de kommunale barnehagene i Ås? Kanskje du skal søke barnehageplass eller vurderer å bytte barnehage? Vi inviterer til Åpen dag hvor dere kan se dere rundt og spørre om alt dere lurer på.
bål-Charlotte

Frister det med frisk luft, aktivitet og hyggelig turfølge?

Bli med på aktiv skogstur i Ås i vår

Frisklivssentralen og Ås Frivilligsentral øsker velkommet til aktiv og sosial skogtur. Gratis og åpent for alle å delta!
Nordbytunnelen

Nattestengning Nordbytunnelen i januar

For å få ferdigstilt en del arbeid som krever stengte tunnelløp, må vi stenge Nordbytunnelen om nettene i korte perioder. Vi gjør oppmerksom på at vær- og føreforhold kan medføre endringer i planene.
Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her