Du er her:   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Rustad skole   ›   Aktuelt
Modulskolen

Første skoledag skoleåret 2019-2020

Endring i skoleruta for Rustad og Åsgård skole

Grunnet flytting til og fra Modulskolen, har elever tilhørende Rustad og Åsgård skole første skoledag torsdag 22. august.

De andre skolene i Ås har første skoledag onsdag 21. august. Rustad og Åsgård skole bruker denne dagen til å flytte til nye Rustad skole og til Modulskolen.
I skoleruta er fredag 8. november avsatt som planleggingsdag. På grunn av skolestart en dag senere, vil elever tilhørende Rustad og Åsgård skole ha vanlig skoledag fredag 8. november og SFO vil være åpent.

Rustad og Åsgård

Andre skoler i Ås