Du er her:   Rustad skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Brønnerud skole

Brønnerud skole

Brønnerud skole Foto: Ivar Ola Opheim

Adresse: Drøbakveien 63, 1433 Ås
bronnerud.skole@as.kommune.no
Rektor: Trine Tønnesen Heir

Telefon: 64 97 42 30/ 31
SFO- leder: Shahin Yousefi
Shahin.Yousefi@as.kommune.no

Om Brønnerud skole

Brønnerud skole er en viktig del av lokalmiljøet i vestbygda, og møteplass for de som bor i denne delen av Ås kommune.

Nærmiljø med skolehage, skogen, Årungen og NMBU er viktige ressurser i undervisningen.

Målet er et læringsmiljø der elevene er aktive og bruker alle sansene. I samarbeid med hjemmet ønsker vi å legge til rette for hvert barns utvikling og læring ut i fra den enkelte elevs forutsetning.

Brønnerud skole har ca 100 elever. Det er 20 ansatte på skolen og SFO.

Skolestart

Registrering av nye skoleelever i Ås kommune 1. trinn skoleåret 2018-2019

Barn som er født i 2012 vil i løpet av uke 44 og 45 få tilsendt brev fra nærskolen til barnet etter folkeregistrert adresse.
Logo Brønnerud skole

Brønnerudposten september 2017

Høstmarked på Brønnerud skole onsdag 20. september klokken 16.30-18.00. Les mer på neste side.
Beintøft premieutdeling

Bli med på Beintøft: Sykle – og gå til skolen- kampanje for 1.- 7. trinn

4. – 29. september arrangeres Beintøft; den nasjonale sykle- og gå til skolen- kampanjen for barneskolen.