Du er her:   Rustad skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Åsgård skole

Åsgård skole

Åsgård skole Foto: Ivar Ola Opheim

Skoleveien 7, 1430 Ås

asgard.skole@as.kommune.no

Rektor: Vibeke Aaser Grønli Telefon direkte: 64 96 21 71

1. trinn tlf: 64 96 21 74

2-4. trinn tlf: 64 96 21 75

SFO-leder: Anne Britt Telefon direkte: 64 96 21 73

anne.britt.teisberg@as.kommune.no

Om Åsgård skole

Åsgård skole er en barneskole i Ås sentrum som for tiden har 360 elever og 42 ansatte. På SFO er det 148 barn. Skolen ligger i 5 minutters gangavstand fra Ås stasjon, i vestlig retning, ikke langt fra NMBU med sine praktfulle omgivelser. Skolen har ellers god tilgang på fine uteområder som kan nytes til alle årstider.

Elevene på Åsgård skole er organisert i trinn. Trinnet utgjør en stor gruppe elever som kan deles i varierende og mindre grupper avhengig av fag, innhold og metode. På hvert trinn er det et arbeidslag bestående av 3-4 lærere og av og til en skoleassistent.

Hele 32 ulike nasjonaliteter er representert blant elevene på vår skole, noe som gjenspeiles i et tolerant og raust miljø der vi verdsetter at vi er forskjellige.  Miljøet er inkluderende og preget av trygghet, mestring og trivsel. Åsgård skole har som mål å ruste barna for fremtiden. Elevene våre skal få faglige utfordringer som stimulerer til lærelyst, utholdenhet, nysgjerrighet og kritisk tenkning. Spesielle fokusområder er synlig læring og grunnleggende ferdigheter i alle fag.

De voksne som jobber på Åsgård skole er kunnskapsrike, faglig oppdaterte, og har et reflektert forhold til egen undervisning og til hvordan de veileder barn i ulike situasjoner. Samarbeidet med hjemmet er preget av åpenhet, respekt og god dialog, og sikrer foresatte medansvar i skolen.

Beintøft premieutdeling

Åsgård skole til topps i Beintøft i Ås foran Rustad skole

Fredag fikk Åsgård sine premier, onsdag 2. desember fikk Rustad skole premier for sølv- og bronseplassen i Beintøft.
Ås kommunes våpenskjold

Start- og sluttider for elevene skoleåret 2015-16

Åsgård skole opprettholder start- og sluttider for elevene i skoleåret 2015-2016.
Kommunevåpen forside dyp rød

Åpningstid i SFO Åsgård

Åpningstiden for Åsgård SFO blir fra og med 01.08.2015 kl. 07.30 - 17.00.