Du er her:   Rustad skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Ås ungdomsskole

Ås ungdomsskole

Ås ungdomsskole Foto: Ivar Ola Opheim

Mellomveien 4, 1430 Ås
asung@as.kommune.no
Rektor: Grethe Heen

Om Ås ungdomsskole

Ås ungdomsskole er den ene av to ungdomsskoler i Ås kommune. Skolen ligger i 10 minutters gangavstand fra Ås stasjon. Med sine 380 elever er den en av de største skolene i Ås.  Skolen ble bygget i 1965 og rehabilitert i 1985 og 2003-2005, og har gode lokaliteter med store klasserom og spesilarom. Vi er en 5 parallellskole. En av klassene er   Velkomstklassen, en klasse for elever som nettopp er kommet til landet, og som har manglende norskkunnskaper. Vi har eget bibliotek og en stor og fin kantine. Det er tilsammen 47 tilsatte med blant annet egen bibliotekar.De voksne på Ås ungdomsskole er kunnskapsrike mennesker med høy bevissthet rundt egen undervisning og til relasjonelle forhold både til elever og seg i mellom.

Ås ungdomsskole holder stengt mellom 3. juli og 7. august.

Kantina og abonnement for høst 2017

Ås ungdomsskole har en flott kantine hvor elevene kan spise i hyggelige omgivelser. Kantina distribuerer gratis frukt til alle før lunch. Lunch kan så kjøpes vi...