Du er her:   Rustad skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Ås ungdomsskole

Ås ungdomsskole

Ås ungdomsskole Foto: Ivar Ola Opheim

Mellomveien 4, 1434 Ås
asung@as.kommune.no
Rektor: Grethe Heen

Om Ås ungdomsskole

Ås ungdomsskole er den ene av to ungdomsskoler i Ås kommune. Skolen ligger i 10 minutters gangavstand fra Ås stasjon. Med sine 380 elever er den en av de største skolene i Ås.  Skolen ble bygget i 1965 og rehabilitert i 1985 og 2003-2005, og har gode lokaliteter med store klasserom og spesilarom. Vi er en 5 parallellskole. En av klassene er   Velkomstklassen, en klasse for elever som nettopp er kommet til landet, og som har manglende norskkunnskaper. Vi har eget bibliotek og en stor og fin kantine. Det er tilsammen 47 tilsatte med blant annet egen bibliotekar.De voksne på Ås ungdomsskole er kunnskapsrike mennesker med høy bevissthet rundt egen undervisning og til relasjonelle forhold både til elever og seg i mellom.

Skolestart og sommertoget

Etter en god sommerferie, ønsker vi velkommen til skolestart i morgen, torsdag. Det som blir annerledes i år enn andre år, er at elevene fra kl. 12.45 går til Å...

Ås ungdomsskole holder stengt mellom 3. juli og 7. august.