Du er her:   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Rustad skole   ›   Aktuelt

Les ukentlig informasjon om skole i Foreldrepulsen

Skolestart

Registrering av nye skoleelever i Ås kommune 1. trinn skoleåret 2018-2019

Barn som er født i 2012 vil i løpet av uke 44 og 45 få tilsendt brev fra nærskolen til barnet etter folkeregistrert adresse.

Publisert: 19. oktober 2017

Informasjonsskriv fra helsesøster

Helsesøster Inger Helen Willoch er tilstede på Rustad skole hver mandag, tirsdag og torsdag, samt annehver onsdag i ulik uke. Hun har kontortid mellom 08:30 og 14:30, og kan kontaktes på telefon ved behov.

Telefon på skolen: 64 96 29 16
Mobiltelefon: 913 36 814
E-postadresse: inger.helen.willoch@as.kommune.no

Publisert: 04. september 2017
Beintøft premieutdeling

Bli med på Beintøft: Sykle – og gå til skolen- kampanje for 1.- 7. trinn

4. – 29. september arrangeres Beintøft; den nasjonale sykle- og gå til skolen- kampanjen for barneskolen.

Publisert: 30. august 2017
godt skolemiljø

Nytt regelverk for godt skolemiljø

Elevene i Ås skal ha et godt og trygt psykososialt skolemiljø

Alle elever har rett til et trygt og godt psykososialt skolemiljø, som fremmer helse, trivsel og læring. Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø.

Publisert: 28. august 2017
2017-08-21 Åpning Ås modul - Rustad skole

Modulskolen offisielt åpnet

Mandag var det klart for snorklipping og markering av at elevene ved Rustad skole skal gå på den nye modulskolen i to år framover.

Publisert: 23. august 2017
telefon

REDUSERT TILGJENGELIGHET PÅ TELEFON

Det må for tiden påregnes periodevis redusert tilgjengelighet på telefon til Rustad skole. Dette i påvente av nye, bærbare telefoner. Vi beklager dette og ber om at du forsøker igjen dersom du ikke får svar, eller send mail til rustad.skole@as.kommune.no

Publisert: 18. august 2017

Rammeplan for skolefritidsordningen i Ås

Og lokale årsplaner for den enkelte SFO på hver skole

Med bakgrunn i prosjektet «Kvalitetsutvikling i skolefritidsordningen i Ås», har Ås kommune utarbeidet en felles kommunal rammeplan for skolefritidsordningen. På bakgrunn av denne er det også utarbeidet lokale årsplaner for den enkelte SFO.

Publisert: 15. august 2017
juletre

Kjære elever og foresatte ved Rustad skole

På vegne av alle ansatte ved Rustad skole vil jeg ønske dere alle en riktig god og fredelig jul og et godt nytt år!

Mvh. Gro Lundgård, rektor

Publisert: 21. desember 2016
Vigdis Voll Lothe

Bedreskole.no med flott artikkel om Rustad skoles arbeid med dysleksi

"Bedre skole" skriver: I dette eksempelet har vi gleden av å presentere vår første gjesteskribent, Vigdis Woll Lothe.

Publisert: 16. september 2016
Ankomst Rustad skole

Rustad skole

Åpning høst 2019

Nye Rustad skole bygges til en 4 parallell skole med flerbrukshall.

Rustadtunet utvider sin kapasitet til 12 plasser.

Publisert: 31. august 2016

Timeplantider 2015/2016

Publisert: 29. mars 2016

Høringssvar fra FAU, Rustad skole