Skam deg Mayliss!

Kinokafeen er åpen fra kl. 19.00.
Dørene åpner kl. 19.00
Ås kulturhus
Kr. 200,- (voksne) Kr. 150,- (student/honnør)

Leve hele livet!
«Skam deg, Mayliss!» er en liten perle av en forestilling som tematisk treffer et godt voksent publikum. Monologen har turnert med stor suksess og over 20 forestillinger mellom Nordland og Buskerud. Første stopp i høst er Ås kulturhus 17. oktober.
Information in English at bottom of page.
Kort om stykket
Mayliss Palle Johnsen er enke, barnløs og livshungrig. Håndverkeren som nettopp har renovert badet hennes står plutselig i døren med en bukett roser. Det setter i gang en tsunami i henne, følelser hun ikke har turt å vedkjenne seg velter frem, men fører også til et dramatisk oppgjør med fortiden hennes. Monologen er en usentimental, humoristisk og eksistensiell skildring av et kvinneliv. Gjennom stykket får vi kjennskap til de valgene hun måtte ta for å overleve, men som også frarøvet henne det hun lengtet mest etter. Nå vil hun ikke lenger bare eksistere. Hun vil leve mer. Mye mer!

«I et alminnelig liv kan det også finnes mye dramatikk. Dette er et stykke om en helt vanlig kvinne, ingen nobelprisvinner eller kjendis, og det syns jeg er meningsfylt. Mange eldre føler seg usynlige og/eller «avskiltet» fra omverden, derfor mener jeg at dette er et viktig tema og et stykke som mange kan kjenne seg igjen i», sier Liv Hege.

Med: Liv Hege Nylund. Av: Elsie Johansson Regi: Marika Lagercrantz, Scenografi og kostymedesign: Hans Petter Harboe

Produsent: Turnéteatret i Trøndelag

-----------------

Shame on you, Mayliss! is an exciting, raw and humorous play about being alive, seen through the eyes of a widow who wants to get more out of life; Much more! (In Norwegian). Thursday, October 17th at 8pm. 250/150NOK

Arrangør: TURNETEATERET I TRØNDELAG
: Ås kinoteater
Tid: torsdag 17. oktober 20:00
Teater/revy
https://www.as.kommune.no/skam-deg-mayliss...